Dop4you tweede in finale student company

Maandag 11 juni 2018 strijdde dop4you samen met 4 andere studentenbedrijven voor de titel 'student company van het jaar 2018' in het Beatrix theater. Een erg leuke en leerzame dag. Selina Faber ging pitchen voor het team na dat het hele team hun markt skills moest hebben getoont op de markt die voor af was. dit konden we natuurlijk allemaal erg goed. Ook wisten we alle vragen van de jury te beantwoorden. Dit allemaal zorgde ervoor dat wij een tweede plek kregen! waar we erg trots op zijn!!


Dop4you op BNN VARA

Afgelopen maandag (4 nov2017) was dop4you te zien in het programma 'Groen licht' op BNN VARA.  Groenlicht is een dag met Heleentje Swart mee geweest, om de duurzaamheid op onze school in beeld te brengen. Heleentje heeft ons de kans gegeven ons bedrijf te promoten en daardoor zijn wij met een leuk stuk ook tv geweest. We vonden het erg leuk om geintervieuw te worden door dit programma.  Heeft u ons gemist? Geen probleem! U kunt het via onderstaande link terug kijken.

 https://programma.bnnvara.nl/groenlicht/artikelen/heleentje-swart-over-duurzaam-onderwijs


Promotiefilmpje Dop4you

Hierbij presenteren wij u onze Dop4you  promotiefilm !

We hebben er veel werk& tijd ingestoken. En zijn erg blij met het resultaat.


‘Studentenbedrijf Dop4you wint prijs van de duurzaamheid’

Dinsdagavond, 4 juli 2017, werden er in het auditorium van het van Hall te Leeuwarden, pitches gehouden door de bedrijven van het project ‘jong ondernemen’. De tweedejaars studenten van het Nordwin college niveau 4 hebben hier hun bedrijven gepresenteerd aan alle aandeelhouders. Een van de groepen is het studentenbedrijf Dop4you. Dop4you wordt gerund door 6 enthousiaste studenten: Miranda Tawafra, Marit van Belkom, Baukje Meijer, Selina Faber, Lisa Baarda, & Iris Bosma.

Deze ‘paardenmeisjes’ hadden als probleem de vieze vlekken in kleding door het vet van de trekhaak van hun auto. De normale trekhaakdoppen, die hiervoor gemaakt worden, zijn: saai, lelijk en totaal niet duurzaam, aldus een van de studenten. Een ander probleem was het rondslingerende plastic afval in de kantine op het Nordwin College. Zo zijn ze op het idee gekomen om een duurzame, unieke , handgemaakte trekhaakdop te ontwerpen en te produceren. Inmiddels zijn de trekhaakdoppen van Dop4you nu volop in productie en verkoop. Je kunt wel spreken van een groot succes. Afgelopen dinsdag hebben ze, tijdens de pitchpresentaties, de hoofdprijs voor ‘Duurzaamste product’ op hun naam geschreven. De doppen worden gemaakt van gerecycled plastic en kunnen gemaakt worden in alle kleuren en printjes. Zo is elke dop uniek.